Tjenester

Forskaling - Tømmerholt Armering AS

Forskaling

Forskaling er rett og slett en form vi bygger, som oftest bygges etter en tegning/beskrivelse, og som senere fylles med bløt betong. Vi fjerner forskalingen etter betongen har stivnet helt.

Armering - Tømmerholt Armering AS

Armering

Armeringen består av jernstenger (kamstål) som vi monterer i forskalingen før den bløte betongen. Armering brukes for å forsterke konstruksjonen slik at den skal tåle store belastninger.

Kranbil - Tømmerholt Armering AS

Kranbil

Vi disponerer to kranbiler med inntil 28 meters rekkevidde som gjør at vi kan klare de fleste oppdrag. Vi har dyktige sjåfører som vet å drifte disse bilene på en trygg og sikker måte.

Kapp og bøy - Tømmerholt Armering AS

Kapp og bøy

Med våre kapp- og bøymaskiner kan vi i Tømmerholt Armering AS tilby kapp og bøy av armering (kamstål). Vi kan kappe og bøye kamstål i de fleste størrelser og former, til alle oppdrag og prosjekter.

Prefabrikkering - Tømmerholt Armering AS

Prefabrikkering

Fra vårt lager tilbyr vi entreprenører og private prefabrikkerte moduler i kamstål og forskaling. Dette kan for eksempel være prefabrikkering av fundamenter, kantdragere, og søyler.

Tilbehør - Tømmerholt Armering AS

Tilbehør

Skal man forme noe med betong kreves det at man har laget en forskaling. Fra vårt lager tilbyr vi alt av forskalingstilbehør man trenger for å utføre en forskalingsjobb.

Ta kontakt dersom dere trenger jernbinding eller noen av våre mange produkter!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle